Planlægger en Winnie de Peter Plys tema Baby Nursery

Der er mange temaer, du kan vælge fra, når du planlægger et barns børnehave. Sandsynligvis er en af de mest populære og elskede temaer for et barns værelse Peter Plys. En Plys børnehaver tema er et godt valg af mange grunde. Først, det virker fantastisk for en dreng eller en pige. Hvis du ikke kender dit barns køn, eller hvis du planlægger at have flere børn, er en Peter Plys baby nursery den perfekte pasform. En anden grund til en Plys værelse er en god mulighed er at på grund af populariteten af det, du vil have ingen problemer med at se et bredt udvalg af Plys baby sengetøj og andre Plys tema børnehave elementer som kunstværk, tæpper, hæmmer og lamper. Du vil endda have dit valg af regelmæssige Plys eller klassiske Peter Plys.

Her er nogle ideer til dekorere en Plys tema baby børnehave:

Find en Plys baby sengetøj sæt, du kan lide og købe alle de koordinerende emner, du gerne vil bruge. Elementer, du kan normalt finde for at matche dig nursery bedding omfatter vindue sengeforhæng, hæmmer, bordlampe og krybbe mobil.

Beslutte, hvordan du gerne vil forberede vægge i din Plys børnehaver. Du kunne bare male dem hvide eller en farve, der komplimenterer din Plys sengetøj. En anden mulighed er at bruge en Peter Plys tapet og/eller en væg papir grænsen på væggene. Stenciling Plys og hans venner på væggen er en anden sød mulighed. For noget virkelig dramatiske, kan du leje en kunstner til at male et vægmaleri af 100 hektar skoven på den ene væg i børnehave. Dette er en dyr løsning, så hvis du har et stramt budget for planlægning du baby’s room, kan du overveje andre muligheder såsom indkøb Plys wall stickers til accent væggene.

Slut op i rummet ved at tilføje de små finesser, der gør det hyggeligt. En flot Peter Plys tæppe vil varme gulvet op. Indretning til væggen kan omfatte Plys kunst arbejde eller vægtæpper. Baby dyne fra Plys sengetøj sæt kunne hænges på væggen som et vægtæppe, da det er for klodsede at bruge til en nyfødt baby. Kan du tilføje nogle Plys rører til børnemøbler så godt. Plys drejeknapper kunne føjes til kommoden og Plys kunne føjes til enderne af krybbe af stenciling, maleri, eller gælder det decals Plys.

Når du planlægger din Peter Plys børnehaver, holde øje for elementer, du kan bruge. Peter Plys er merchandise tilgængelige over hele så du kan finde ting, du kan bruge i dit værelse i de mest uventede steder. Også føle ikke, at du skal bruge kun Plys indretning på værelset. Non-Plys elementer kan også passe pænt og komplimentere din værelser indretning. Bruge bare din fantasi til at være kreative og du vil være i stand til at skabe en vidunderlig plads til din nye baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.