Hemmeligheden bag Timeshare auktioner

Timeshare auktioner er fristende. Du ser fantastisk timeshare-ejendomme til fantastiske priser på forskellige Internet auktion websteder. Du ønsker en timeshare, men du er nervøs for budgivning. Du har hørt “Internet auktion Horror Stories” og ønsker at undgå en dårlig oplevelse. Men der er gode nyheder.

Timesharevalues.com ikke kun sælger timeshare, men det også køb af mange via internettet. Vi på Timesharevalues.com købe ejendomme, kontorartikler og personlige ejendele via Internet auktioner. Vi har syv prøvede og sande tips til Internet auktion succes:

1. start en dialog med sælgeren så tidligt som muligt

Du ønsker at vide, om du kan arbejde med sælgeren. Reagerer sælgeren hurtigt? Giver sælger fuldstændige oplysninger? Husk, at nogle mennesker ikke kommunikere godt i skriftlig form. Bare fordi de har nogle stavefejl og dårlig grammatik, ikke udelukke dem. Lydhørhed, tone og information er nøglen.

Der er også noget galt med et telefonopkald. Kyndige tilbudsgivere kalder os hele tiden.

2. Sørg for du har alle de oplysninger om ejendommen du er interesseret i.

Du bør vide:

* Navnet på og placeringen af ejendommen.

* Hvor mange soveværelser og badeværelser har enheden?

* Hvad exchange company(s) gør resort handel med? Hvornår er “først bruge” for den vindende tilbudsgiver? (“Første brug” er den tidligste tid den vindende tilbudsgiver kan bruge egenskaben.)

* Hvad er den årlige vedligeholdelsesgebyr? Er det betalt, og vil sælgeren skal tilbagebetales, hvis første skik er i år?

* Hvad er størrelserne af senge i enheden?

* Er der nogen særlige vurderinger i år? Er nogen forventede næste år?

3. sæt dit Budget – og holde sig til det

Lave noget research og se hvad lignende ejendomme solgt for nylig. Bestemme, hvordan disse egenskaber sælger på videresalgs-markedet. Et godt sted at finde disse oplysninger er, den førende portal for egenskaben timesharebranche.

Find en pålidelig auktion site og registrere. Tjekke vores marketplace afsnit til anbefalinger: Finde en ejendom du er interesseret i, så skriv dit bud baseret på dine budgetbeløb. Husk, auktionswebsteder vil forøge dine bud automatisk. Hvis der er lidt konkurrence, ikke vil du sandsynligvis nå den øvre grænse for dit bud. I populære auktioner, du kan være overbyde, og de fleste steder vil give dig besked via e-mail.

I verdens auktion er der ingen bedre følelse end vinde til en god pris. På den anden side er der ingen værre følelse end vinde til en pris højere end du ønskede at betale.

Vi har fundet, at egenskaber auktioner gå i kredsløb. Hver gang vi sælger ejendom i Hawaii, for eksempel, bliver vi kontaktet af Hawaii ejerne ønsker for at sælge. Når en ny ejendom går op til auktion, andre ejere på denne resort få fed og forsøge at sælge deres.

Moralen: der vil altid være andre egenskaber; Det betaler sig at være tålmodig.

4. Bestem betaling og ejer overførselsmetoder før auktionen slutter

Rækken af betalingstjenester er vokset dramatisk. Email din sælger, før auktionen slutter for at forstå de valg, du har. Hvis sælgeren er uklare eller ikke tilbyder dig et valg, skal du være forsigtig.

Du ønsker at vide, hvis sælger bare forbereder en Afslut påstand gerning eller en fuld garanti gerning. Sælgeren kan ikke kende forskel, især hvis han eller hun er ejeren.

En Afslut påstand gerning betyder, egenskaben er overført til dig “som er”. Noget skyldige er dit ansvar. En fuld garanti gerning, ejendommen er fri og klar ved overdragelse, og den tidligere ejer vil betale eventuelle gebyrer, panterettigheder eller behæftelser, der opdages senere.

Hvis sælgeren er en ejer, kan han eller hun ikke have en god ide om, hvordan man kan lukke ejendommen. Du er velkommen til at kontakte os for at lukke indstillinger du kan bruge i din timeshare køb eller del med sælgeren.

5. Tjek sælgers transaktionshistorie

Alle store auktionswebsteder giver et ratingsystem for både køber og sælger. For eksempel på Ebay er rating tallet i parentes ved siden af sælgerens navn. Hvis du klikker på nummeret får du en historie om at sælger transaktioner og feedback fra Ebay medlemmer, der har købt fra denne sælger. TimeshareValues.com’s feedback er lidt under 350 e-mails. Vi har mere end 370 positive kommentarer, men kommentarer fra den samme person tælles kun en gang.)

Du er på udkig efter en sælger, der konsekvent har skabt positive tilbagemeldinger. I tilfælde af Ebay, har vi haft to negative erfaringer og (mange) positive erfaringer i næsten tre år med at sælge varer på Ebay. I begge tilfælde har køberne var uvidende og prøvede at komme ud af et køb, de ikke skal have gjort. At få negativ feedback er nogle gange uden for sælgers kontrol, men en ensartet mønster bør være en advarsel flag.

6. Bestem dit mål inden du bud

Spørg dig selv:

* Er dette dit første timeshare eller er du tilføje til din portefølje af ejendom?

* Vil dette være en egenskab, du faktisk agter at besøge, eller planlægger du at handle ejendommen efter du køber det?

En første enhed – vi kalder dem “Egenskaber for landmark” – bør være i en placering, som du planlægger at besøge tre gange hvert fjerde år. Du vil have tendens til at byde højere for denne egenskab, og du kan være bekymret for den årlige vedligeholdelse. Placering og enhed størrelse og faciliteter er vigtige for dig.

En trader ejendom – en du ønsker for sin handel værdi – kan have en bred vifte af funktioner. Du kan være mere fleksibel, og du kan styre din budgivning lidt mere. Du er på udkig efter værdi i begge Køb pris og vedligeholdelse gebyrer.

7. Hvordan at vinde når du taber

Forestil dig, du var bare overbyde på din drøm timeshare i Kauai med $10. Du var klar til at byde og auktionen sluttede. Det sker hele tiden. Last minute tilbudsgivere snipe”” din position, forlader du mere end lidt frustreret. Men der er håb.

Dit første skridt bør være en e-mail til sælgeren ret efter auktionen lukker. Fortæl sælgeren meget klart du ønsker at købe ejendom i tilfælde af, at den vindende tilbudsgiver ikke afslutte salget.

Undertiden sælger har flere timeshare uger på den samme ejendom, og kan sælge dig en anden blok af tid straks.

Vinde s undertiden få kolde fødder, især dem, der gjorde brug af syv tricks i denne artikel. Sælgere har intet ønske om at holde tilbyder den samme ejendom på auktion. Løse deres problem og få en timeshare!

Sørg for at du får aftalen på en ejendom pris når du kontakter sælgeren. Hvis egenskaben er populære (mere end 20 bud) kan du bruge det vindende budbeløb. Hvis egenskaben har færre bud, kan du bruge din sidste budbeløb. De fleste forhandlinger bøger fortælle dig aldrig smide ud af den første pris, men vi mener, at denne situation er en undtagelse. Du er en backup køber, så du er nødt til at gøre sælger føle sig trygge ved at kontakte dig.

Det er ikke betragtes som “god form” til at tilbyde mere end det vindende bud. Vi havde et andet sted tilbudsgiver gør dette for nylig. Det nederlagene opgave i en auktion, og hvis de har mere end et stykke af ejendom, du ville have betalt for meget! Minde om sælgeren han sparer penge og tid beskæftiger sig med dig som en backup køber.

Resume

Vi indrømme det. Vi er forudindtaget når det kommer til timeshare. De er gode måder at rejse. En kommentar vi hørte et par år siden fra en veteran timeshare ejeren ringe sandt i dag:

“Da jeg købte en timeshare jeg overveje at skrub det et hotelværelse ophold.”

Det gør vi. En velholdt timeshare vil forkæle dig meget hurtigt.

Auktioner er den bedste måde at købe en timeshare ejendom de lader køberen fokus på de bedste ejendom til deres behov og til en pris, de kontrollerer.

Vores syv tips skal hjælpe dig bud med tillid, og have det sjovt på samme tid. Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.